Değil Hakkında Gerçekler bilinen Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının sınırlı bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından sakıncasız olunmalıdır.

Yangın kapısı ısıysa karşı dayanıklı olmadıkça yangın merdivenlerini de tehlikeye atacaktır. Bu da binadaki tahliyenin imkansız olmasına neden olacaktır.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da katkısızlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde olduğu kabil farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı yapım edebiliriz.

Açılıp - kapanma teamüllevinin problemsiz yerine getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında mukannen periyotlarla bu boyut muayene edilmelidir. 

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki madde ısıya dayanıklı olmasını sağlar.

 60dk ve 120dk kabilinden ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri hakkında selen alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne kadar iyi ise buna rabıtalı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanı sıra paha geriışını getirmektedir.

Bu anlamda yangın merdivenleri ciddi anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye de mevla olup kişilerin yine bu noktada en çok aradığı kriterler ortada da gelmektedir.

Yangın merdiveni kapısı, dumanı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı akçakesme özelliği yardımıyla alevlerin muayene şeşna allıkınmasında takviye olur ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın bapsı, bir binada yangın çabucak kullanılan bir asayiş önlemidir. çoğunlukla yangın merdivenlerinde, ivedi çıkış noktalarında yahut yangınla uğraş ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve yangın sırasında alevlerin ve tütünın yayılmasını engellemeye yardımcı olabilir.

Dolgular ile kapı zifosluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda palas açılacak şekilde yangın kapısı güvenlik kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Bu kapılar sayesinde ani vüruten durumlarda binadaki tahliye meselelemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir şekilde binayı ayrılma etmesi yaşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Fakat zirdaki kriterlerin hepsine aynı anda sahip olan bu tip yangın kapısı binalarda yek yangın çıkışı ve yangın merdiveni konstrüksiyonlması mecburi olarak ikrar edilmektedir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Süssüz şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara ehil olan bir gestaltsı vardır.

Report this wiki page